Reacties

Reacties
Voor meer info bel 06 410 213 05 of mail

Excelcursus. Beste John,
We hebben afgelopen maandagavond de laatste sessie afgesloten en de tijd is werkelijk voorbij gevlogen. In de 6 bijeenkomsten heb je me Excel (basis) geleerd met “tips and tricks” rondom Word en PowerPoint. Het gebruik van functietoetsen was wellicht de beste tip. Je was geduldig, rustig en duidelijk en dat in een ontspannen sfeer.
Ik heb veel geleerd in een relatieve korte tijd. Ik zal je vanwege het bovenstaande bij anderen aanbevelen. Mocht ik weer computerlessen nodig hebben dan weet ik je te vinden!
Groet en succes,
Math Theunissen

Basis cursussen
Ik heb genoten van de computer cursus.
Windows (basis), Word (basis), E-mail Outlook (basis)
Dank je wel. Jij legt alles rustig en duidelijk uit. Ook al moest je bij mij af en toe meerdere keren hetzelfde uitleggen.
Irma Jagtman – Maastricht

Workshop website maken:
feedback lessen en lesmateriaal: wij vinden – jou duidelijk in je uitleg en lovenswaardig geduldig;
– dat dit samen met je ontspannen manier van doen maakte dat dat iedereen snel enthousiast werd;
– de momenten dat je/wij ingingen op elkaars specifieke website-plannen heel nuttig en extra interessant;
– het instructieboek wij zeer helder – goed geschikt om er op eigen houtje mee aan de slag te gaan;
– dat we een goed beeld hebben gekregen van wat er allemaal bij komt kijken bij ’t maken van een eenvoudige website.
– het totaal van drie avonden een prettige omvang voor een basis/introductie cursus.
wij zijn in ieder geval erg enthousiast geworden en hebben goede hoop dat we met de opgedane kennis een eigen website gepubliceerd zullen krijgen.Met vriendelijke groeten, Paul & Annet

Reactie m.b.t. cursus Windows 7
Ik heb deze cursus thuis gevolgd. Groot voordeel is de directe persoonlijke aandacht en de mogelijkheid om zelf direct in te springen met een vraag als iets niet duidelijk is of herhaald kan worden. In korte tijd heb ik op een prettige en gezellige manier veel opgestoken. U was niet uit op winst, want het tempo kon ik zelf bepalen. Op mijn vraag voor een eventuele vervolgcursus was U eerlijk omdat U vond dat dit voor mij niet nodig was.
Voor hetgeen ik de computer gebruik was deze cursus voldoende. En last but not least: een aantal leuke tips heb ik ook nog meegekregen. Hartelijk dank voor de prettige begeleiding.
Met vriendelijke groet,
Peter kruchten

Reactie
Via mijn re-integratiebureau en het UWV kon ik een cursus computervaardigheden (Windows, Word en blindtypen) gaan volgen. Aan mij was de keuze bij wie, en waar.
Ik moet zeggen dat de website van dhr. Soumang mij meteen aansprak, en daar ben ik achteraf erg blij om.
Ik vond de individuele lessen erg prettig omdat ik zo veel meer geleerd heb dan in een groep (mijn concentratievermogen is niet al te best) Dhr Soumang heeft veel geduld en begrip voor je “mindere kanten”, maar tegelijkertijd probeert hij wel eruit te halen wat er in zit!
Jammer, mijn cursus zit er bijna op, John heel erg bedankt, ik heb veel geleerd en het was bovenal altijd gezellig zodat ik me op mijn gemak voelde.
Heel veel succes verder en ik hoop dat je nog veel cursisten zult begeleiden op jou unieke manier!!
Carolyn Vaessen

Reactie
Hallo John, je hebt veel geduld gehad, ook met mijn handicap. Je hebt mij de angst voor mijn computer weggenomen. Ik kan er nu goed mee overweg. Ik wist niet dat je er zoveel mee kon doen. De wereld komt dichterbij. Heb mij altijd op de computerles verheugt. Zal het graag aan iedereen aanbevelen, je steekt er veel van op. Veel succes met je computer trainingslessen.
Elly uit Nieuwenhagen.