Meteen bellen 06 410 213 05 (Appen mag), of vul dit even in, meestal kan de cursus dezelfde week starten.

#In-companytraining / priveles

Computercursus op maat; Het is niet altijd nodig om alle functies te leren van een programma, U geeft aan wat belangrijk is, welke onderdelen de cursisten moeten leren. Resultaat; sneller toepasbaar op de werkplek.

#Computertrainingen kunnen ook direct na werktijd bijv:van 17:00 tot 20:00u.

Voor een afspraak kunt u bellen met 043 852 33 32 / 06 410 213 05 of vul dit even in.

UWV - WW uitkering--> scholingsvoucher

Ontvangt u een ww uitkering en/of bent u werkzoekend (en als zodanig ook geregistreerd bij het UWV)? U heeft dan recht op een scholingsvoucher van het UWV. Met dit scholingsvoucher kunt u kennis vergaren om de kans op een baan te vergroten.
eNt Computer Training is een erkend scholingsbedrijf van het UWV en kan u dus helpen en trainen in computervaardigheden. Programma's zoals; Windows, Microsoft Office, (Word, Excel, Outlook, PowerPoint e.a), Sneller werken, Blind typen, Internet en e-Mail, Social media(Facebook, Twitter, LinkedIn) en sollicitatietrainingen.
Wilt u meer weten bel dan 06 410 213 05 appen mag ook.
043 852 33 32 / 06 410 213 05 of vul dit even in. U kunt ook zelf aangeven wat de cursist(en) moeten leren.

#obstakelwegpakket

#ZZP'er/(#startende) ondernemer obstakelwegpakket

Als startende ondernemer herken je dit misschien wel; factuur maken, offertes, kilometers bijhouden, bellen naar klanten en administratie bijhouden. Deze 'obstakels' hinderen in het ondernemen, maar die 'obstakels' zijn wel dringend nodig om het 'andere werk' goed te kunnen doen.

Mischien heb je ook wel een beetje moeite met Word, Excel, Outlook, Windows, Apple, Android. Maar ook; wat moet er allemaal op een factuur staan, bellen naar (potentiele) klanten, advies bij reclame-uitingen, #Facebook bedrijfspagina beheren en nog meer onderdelen die het werken/ondernemen hinderen.

Het '#obstakelweg > pakket' kan hier helpen. Wat kan er inzitten; Hulp bij telefonische verkoop van dienst of product, Elevator pitch maken (kort verkooppraatje over wat je doet), hulp bij instellen mobiele apparatuur, website maken en onderhouden, bedrijfspagina maken bij Facebook, LinkedIn profiel maken, Twitter account maken, WhatsAppen, offertes leren maken, facturen maken, wat moet allemaal op een factuur staan, kilometers bijhouden en nog meer,

Het pakket kan aangepast worden aan behoefte en/of noodzaak.
Ook mogelijk; een maandelijks contract voor het maken, bijhouden en verzorgen van website, Facebookpagina, LinkedIn profiel etc..
Meer weten bel 043 852 33 32 / 06 410 213 05 of vul dit even in.

Arbo en RSI

Belangrijk aspect tijdens computertrainingen is de aandacht voor juiste werkhouding en gebruik van de computer en muis. Veel klachten met rug, nek en pols kunnen voorkomen worden door een juiste (werk) houding en instellingen. Vaak worden hierbij de ogen vergeten, bij de juiste afstand en instelling van beeldscherm kunnen ook hier veel klachten worden voorkomen.

bouwmensen loopbaan Envida DSM sabic volta bag denieuwekracht agentschap SNS Hago inex pmc labora targos
en diverse Gemeentes in Limburg en Noord Brabant.

Wij werken in: Westelijke Mijnstreek, Oostelijke Mijnstreek, Heuvelland, Regio Maastricht, Zuid Limburg, midden en noord Limburg